Route

Naar MOES kom je het beste op de fiets of met het OV. De centrale ligging aan het Oosterdok, tussen Hotel Amrâth en NEMO, maakt het uitstekend bereikbaar vanuit noord, zuid, oost en west.

Met 8 stadsbussen en 15 streekbussen voor de deur is er altijd wel eentje die jouw kant op gaat. MOES ligt op slechts 10 minuten lopen van het Centraal Station.

Kom je toch met de auto, dan heeft Parking Centrum Oosterdok de beste tarieven en een hele mooie aanbieding. Lekker lang tafelen en toch maar 5 euro betalen voor je parkeerplek in hartje centrum op een paar minuten loopafstand. Kijk hier voor de voorwaarden.


Bekijk Moes Eet- en Drinklokaal in Google Maps

MET DE TREIN / TE VOET
Neem na aankomst op het Centraal Station de hoofduitgang aan de centrumzijde. Ga naar links en loop in de richting van de grote kerk. Volg de Prins Hendrikkade. Na 5 minuten arriveer je op nummer 142 aan je rechterhand, een groot geel gebouw met een rode appel neon. Dit is De Apple arts centre. MOES is in het souterrain, de deur rechts van de hoofdingang.

ALS HET DAN TOCH MET DE AUTO MOET
Om het verkeer in het centrum te vermijden, is het aan te raden om vanuit alle richtingen op de ring A10 door te rijden naar afslag S116 Amsterdam-Noord / Amsterdam-Centrum. Volg de weg Leeuwarderweg en ga door de IJ-tunnel.
Aan het einde van de tunnel ga je of rechtdoor (voor parking Markenhoven of Watrlooplein) of naar rechts de Prins Hendrikkade op (voor parking Oosterdok). Indien je rechtsaf bent gegaan, zie je na 300 meter een groot geel gebouw met een rode appel neon aan je linkerhand. Dit is De Apple arts centre. MOES zit in de kelder, de deur rechts van de hoofdingang.

OVERNACHTEN

Lukt het niet meer om thuis te komen omdat je te veel wijn op hebt of de laatste trein gemist? Bij MOES kun je helaas niet blijven slapen, maar dat kan wel hier.

Heb je zeebenen en wil je slapen op een woonboot, zoek dan een bed bij Katarina en Erik of Bart en Leontien