Over Moes

MOES is een Restaurant en Proeflokaal van Brouwerij De 7 Deugden in de kelder onder De Appel arts centre in Amsterdam. Smaak en kwaliteit gaan samen met aandacht voor mens, dier en milieu.

Met altijd vijf van de zeven deugden speciaalbieren op tap en de rest op fles is MOES het Proeflokaal in hartje stad voor deze Amsterdamse bierbrouwer uit Nieuw West. De 7 Deugden bieren krijgen hun bijzondere smaak door toevoeging van kruiden en specerijen. In de brouwerij werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Kom langs voor een glas of een proeverij met vrienden.

Seizoensgebonden, regionale produkten vormen de basis van de internationale menukaart. Er is veel aandacht voor groentebereidingen. Met de eigen kruidentuin levert MOES een bescheiden bijdrage aan het verkleinen van de afstand tussen grond tot mond.

We serveren koffie, thee met huisgemaakte taarten, flammkuchen en andere hapjes voor de kleine trek en vier soorten burgers van borrel- tot sluitingstijd. Uiteraard kunt u ook een avond komen dineren, reserveren is gewenst.

Superuse Studios uit Rotterdam ontwierpen het interieur volgens dezelfde filosofie; wat je van dichtbij haalt, is goed. Door middel van een ‘oogstkaart’ zijn bouwmaterialen uit de direkte omgeving gevonden en hergebruikt.

MOES is open van dinsdag t/m vrijdag van 17h00 tot 23h00, zaterdag van 11h00 tot 23h00.

Tot Moes!

Puur uit eten – dilemma’s in de keuken from Justfocus on Vimeo.

 

Anderen over Moes

logo_iens

 

logo_puur

Design en Foto’s

Life in Amsterdam

Food Inspiration

Veggieproof

Venuez

Het Parool