Menu

Van 7 t/m 18 februari serveren we een aantal MOES klassiekers. Kom ze nog 1 keer proeven.

 

chefs special

Eten

Bij MOES gebruiken we zoveel mogelijk produkten uit de buurt en in het seizoen, aangevuld met authentieke ingrediënten uit andere landen. Vanaf borreltijd serveren we een dagelijks kleine en grote gerechten, afhankelijk van de trek.

Net als de kunstenaars in De Appel experimenteren de koks in de open keuken van MOES met presentatie en combinaties. Culinair en artistiek onderzoek gaan hand in hand.

In het weekend zijn we vanaf 11h00 open voor lunch of, voor de langslapers, late brunch.

Drinken

Bij MOES kun je uiteraard terecht voor een goede espresso of latte macchiato. Je kan de koffie ook meenemen wanneer je de bus nog moet halen die gelukkig voor de deur stopt. Ben je een theedrinker? We hebben verschillende smaken losse thee per glas of in een potje.

MOES is het Proeflokaal van Brouwerij De 7 Deugden. Er is dus een ruime keuze in speciaalbier op tap en fles, fris en sap, ook biologisch. Op feestelijke momenten kom je bij ons MOESseren. Bubbels smaken niet niet alleen goed uit een champagnefles; probeer eens een een sekt of cider.

De wijnkaart is zorgvuldig samengesteld. Veel biologisch, altijd met liefde en aandacht gemaakt. Per glas, fles of gewoon precies de gedronken wijn opmeten en afrekenen. Kom je dineren, dan mag je ook een fles wijn uit je eigen voorraad meebrengen. Voor 10 euro kurkgeld schenken wij ‘m uit. Dat scheelt een slok op een borrel.