Groepen

MOES heeft een chambre séparée voor groepen tot 30 personen. Met uitzicht op de MOEStuin, ideaal voor een besloten vergadering, workshop, werklunch of prive feestje. In totaal kunt u met maximaal 120 personen bij ons terecht voor een receptie of 80 voor een diner.

Borrel / receptie vanaf 25 personen

MengelMOES (bittergarnituur vlees en vegetarisch), noten, olijven, brood van Iambe met tapenades €15,00 pp

MengelMOES + Worst/Kaas scenario; met droge worsten van Brandt & Levie en kaas van de Kaaskamer € 22,50 pp

Prijzen zijn per persoon op basis van 1,5 uur inclusief wijn, bier, fris en sap. Bij kleinere groepen stellen we het borrelassortiment in overleg samen en gaan dranken op nacalculatie.

Diner (voor groepen van 10 – 25 personen)

Voor gezelschappen met 10 – 25 personen gebruiken wij een ‘beperkte a la carte kaart’. U heeft hierbij een keuze uit 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 2 desserts. De voor- en hoofdgerechten bestaan elk uit een vlees-, vis- en vegetarisch gerecht. De prijs van een drie gangen menu is € 32,50. Uiteraard kunnen we een passend wijnarrangement verzorgen.

Diner (voor groepen van 25 en meer personen)

Wij maken graag een menu op basis van uw wensen. Klassiek drie gangen, of juist een informeel walking dinner met zes gangen waarbij de gasten zich vrijer kunnen bewegen. In elk geval krijgt u produkten uit de buurt en van het seizoen. Neem voor een passende offerte contact op.

Voor groepen vanaf 15 personen is het ook mogelijk om MOES buiten reguliere openingstijden te bezoeken. Zoekt u een sfeervolle ruimte met een mooi aanbod van eten en drinken voor bijvoorbeeld een zakelijke vergadering of prive feestje of lunch? Laat het ons weten, we zijn u graag van dienst.